Essentiel Terapi

Psykoterapeut  Sanne Glenhammer

Facebook logo med link til Psykoterapeut Sanne Glenhammer på Facebook

 

UdtalelserJeg har tidligere forsøgt med 2 psykologer, selvhjælpsbøger mm., men allerede efter første session kunne jeg mærke forskel. Med Sannes guidning, gik der ikke mange minutter før vi var inde lige dér hvor der var behov for det, hvilket gjorde, at jeg fik lyst til at komme tilbage. Der er særlig ro og tryghed i omgivelserne, der giver en lyst til at åbne sig, være tilstede og ikke nervøs for at mærke efter. Jeg har haft ca. 4 sessioner indtil videre, og jeg er ikke langt fra at blive HEL igen, efter mange års splittelse med mig selv. Jeg har fundet mig selv igen, fundet mange manglende brikker, der gør, at mange ting (reaktionsmønstre, tanker, følelser, mm.) giver mening for mig, og derfor bedre kan håndtere dem. Jeg har ingen planer om at blive "det perfekte menneske", men med Sannes hjælp og guidning er jeg godt på vej til, at blive mig selv igen.

Cecilie, 24årJeg havde gennem lang tid, nok nærmere flere år glemt mig selv, jeg var blevet en skygge af det jeg normalt kendte mig selv for-

Jeg kommer gennem 3 sessioner med Sanne, hvor vi arbejder med nogle af de ting som fylder og nogle af de ting som jeg ikke engang selv viste fyldte.

Min krop og hjerne skulle have tid absorbere det vi havde arbejdet med og den tid får man med Sanne, hun har en utrolig ro omkring sig, som spreder sig ud til hendes omgivelser.

Hun førte mig gennem en udvikling og en forståelse af hvorfor jeg var blevet den her skygge af mig selv. En forståelse for de chok jeg har oplevet gennem livet og som jeg ikke selv havde overvejet kunne have sat nogle dybe ar og på hvilken måde. De ar vil altid være der, men har nu en forståelse for, hvordan jeg benytter de ar til selvudvikling i stedet for at de dræner min energi.

 

Jeg kan varmt anbefale Sanne, hun er virkelig dygtig til hendes fag og ligger samtidig en professionel varme i det, der gør man trygt kan give sig hen til processen.

 

- Mai
Jeg konsulterede Sanne et år efter, jeg havde været udsat for chok. Jeg var fyldt med så megen vrede, at jeg følte, jeg måtte gøre noget. Egentlig havde jeg ingen tro på, at nogen kunne hjælpe mig, men da jeg hørte om Sanne gennem en veninde, gav jeg det et forsøg. Både omgivelserne og Sanne udstrålede ro og tryghed, så jeg fandt det let at fortælle min ”historie”. Jeg var fuldstændig drænet for energi, da jeg mødte Sanne, men hun hjalp mig til at forløse choket, forandre mit tankemønster og finde mine ressourcer igen. Jeg føler mig lettet for vreden, og jeg føler, at jeg kan tænke klart. Jeg har fundet ”mig selv” igen. Det var blevet normalt at ligge vågen et par timer, vækket af negative tanker. Jeg har sovet om natten siden samtalen.

Fjandbo 49 år
Du hjalp mig meget i går og jeg er både glad og taknemmelig. Benny Andersen skriver i et af sine digte: Hvis et andet menneske fylder hele horisonten, er man næsten blind og i stor fare" Du fik mig ud af farezonen.

Bedste hilsner LarsJeg blev i maj 2013 ansat som leder i hjemmeplejen, hvor en af opgaverne var, at vi skulle arbejde med vores arbejdsmiljø. Jeg har brugt Sannes viden og ekspertise i forbindelse med, at nogle medarbejdere skulle arbejde med deres personlig gennemslagskraft for at skabe et harmonisk team. Jeg kan se, at de medarbejdere, Sanne har hjulpet, virkelig er vokset som mennesker, de kommuniker mere åben, går i dialog og arbejder med deres personlighed/fremtoning. Det at alle bidrager med at skabe åbne dialoger, gør at teamet er harmonisk og dynamisk. Pigerne selv siger at de tidligere var ”pleaser piger” , Dvs. hellere indordne sig, end give udtryk for deres meninger/holdninger. De siger selv, at de er gladere mennesker og dermed medarbejdere. Jeg er sikker på, at det er Sannes kunnen, der har hjulpen disse piger på ret kurs i forhold til at bidrage til et rigtig godt arbejdsmiljø og trivsel.

Susanne Kirstine Poulsen, Tidligere Distriktsleder


 

"Sanne er et af de varmeste og dygtigste mennesker jeg længe har mødt. Hendes menneskelige evner og viden om menneskets psyke er ikke at finde andre steder, og dette, blandt meget, gør hende til den dygtigste psykoterapeut. Klinikkens rammer er smukke og de midtjyske omgivelser gør hvert eneste besøg på Tastumvej uforglemmelig. Sanne Glenhammer har mine varmeste anbefalinger som psykoterapeut, og hendes faglighed er noget alle skylder sig selv at benytte."

Victor